fbpx

Female Empowerment Portrait Day

We maken een badass female portrait zodat je vanuit zelfvertrouwen je schoonheid gaat omarmen.

Ik wil vrouwen laten zien hoe mooi en krachtig ze zijn. Deze portretsessie is voor de vrouwen die het zelfvertrouwen weer willen voelen. Laten we samen je inner badass naar boven halen.

Mijn missie

Ik ben hier om te bewijzen dat iedere vrouw mooi is van binnen en buiten. 

Uitzonderlijke portretten waarin ik jouw schoonheid op zoek en jou laat inzien dat jij het waard bent. Dat je trots op jezelf mag zijn en meer zelfvertrouwen verdient. Iets waarvan ik had gewild dat iemand het mij had laten zien of tegen mij had gezegd. Dat je mooi bent, goed genoeg.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Alleen wanneer je op de wachtlijst staat krijg je als eerste de kans om een plekje te reserveren en ontvang je een té gekke korting.

Als je je aanmeldt voor deze wachtlijst, krijg je ook regelmatig gratis tips, inspiratie en kortingen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“And one day she discovered that she was fierce, and strong, and full of fire. “
– Mark Anthony

Zelfliefde

Geef je zelfvertrouwen een enorme boost.

Ik ben altijd onzeker geweest over mijn uiterlijk en voorkomen. Dacht dat ik het niet waard was of niet goed genoeg was.

Maar als je altijd blijft focussen op de negatieve dingen, zul je nooit de positieve kunnen zien. Toen ik deze shift eenmaal had gemaakt, begon mijn reis naar meer zelfvertrouwen (stapje voor stapje).

Dit zelfvertrouwen heeft geleid tot een trots gevoel over mijzelf, dat ik weet dat ik ertoe doe en dat ik mensen blij maak met mijn werk. Hierdoor kan ik blijven doen wat ik leuk vindt en de vrijheid voelen die dit werk mij brengt.

Toen ik zelf professioneel op de foto werd gezet in mijn nieuwe outfit en door een visagiste was opgemaakt, VOELDE ik dit zelfvertrouwen van top tot teen. Dat straal je uit op de foto. En.. wat je uitstraalt, trek je aan ;).

Ik kijk er onwijs naar uit om met je samen te werken. Ben je er klaar voor om vanuit zelfvertrouwen jouw schoonheid te omarmen?

What they’re Saying

'Frederique is een top fotografe! Ze weet echt wat ze doet en denkt met je mee in wat je wilt… Vond het ook zeer prettig dat ik me op me gemak voelde. Ik was mee op een fotoshootwandeling en dit was werkelijk GOUD! Ontzettend leuk concept en goed idee om wandelend door een mooie stad te werken aan je foto portfolio. Leuke andere dames ontmoet en gezellig gehad want ook daar deed Frederique haar best voor. En het resultaat van de foto’s natuurlijk belangrijk… deze waren ontzettend mooi en had ze ook al snel geleverd gekregen. Legt een goede basis voor mijn website en daar ben ik erg blij mee. Zo blij dat ik zeker nog een keer aan zal sluiten bij nog een wandeling. Bedankt Frederique!'

- Touraya
'Een hele fijne en toffe shoot gehad met Fréderique. Ze is ontzettend kundig, creatief en enthousiast. Als je met haar op pad gaat voor een fotoshoot dan weet je zeker dat er onwijs gave foto's geleverd zullen worden. Daarnaast ontving ik vlot alle foto's en stelde ze mij op mijn gemakt tijdens de shoot. Helemaal happy!!'

- Marlie
'Frederique is een goede, toegankelijke fotograaf die je op je gemak stelt en prachtige foto's levert. Ik heb een fotowandeling bij haar gedaan, en wat was het leuk! Door het wandelen ben je al meer ontspannen en Frederique geeft je daarnaast duidelijk aanwijzingen en suggesties bij het poseren, zodat het allemaal heel natuurlijk voelt. Het concept is ook een topidee, ik heb gelijk twee andere ondernemers ontmoet en we hebben een heel gezellige tijd gehad. De foto's waren prachtig, ik ben er ontzettend blij mee en gebruik ze veel op mijn website en social media. Ik ga dit zeker nog een keer doen, dankjewel Frederique!'

- Amanda

Stel je voor

Hoe zou jij je voelen als...

“The minute you realize your worth, you shift your energy to attract new people who respect your worth. It starts with you first. “

Deze mooierds gingen je voor

We maken een badass female portrait zodat je vanuit meer zelfvertrouwen je schoonheid omarmt.
We maken een badass female portrait zodat je vanuit meer zelfvertrouwen je schoonheid omarmt.
We maken een badass female portrait zodat je vanuit meer zelfvertrouwen je schoonheid omarmt.

“Visualize your highest self, the woman of your dreams. Start showing up as her.”

Behind the brand

Hi, ik ben Fréderique!

Fotograaf, gék op reizen, lezen en sporten, maar bovenal een gezellig mens.

Van kleins af aan ben ik al op zoek naar schoonheid. Ik wou alles mooi maken.

Toen ik op mijn zestiende de Sony compactcamera van mijn moeder een keer meenam naar mijn vrienden, ben ik sindsdien continu op zoek naar mooie composities en elementen.

Het fotograferen van mensen wakkert een vuur in mij aan. Ik vind het zo tof om samen mooie foto’s te maken. Om een vrouw blij te maken met haarzelf in beeld.

Het is mijn missie om de wereld een beetje mooier te maken, en dat doe ik door vrouwen in te laten zien dat ze het waard zijn, dat ze mooi zijn en vooral fantastisch.

Ik kijk uit naar zo’n samenwerking met jou! Zie ik je gauw?

Schrijf je in voor de wachtlijst

Op dit moment is het niet mogelijk om een Female Empowerment Portrait Session te boeken. Schrijf je in op de wachtlijst om als eerste een plekje te kunnen boeken mét een flinke korting. 

Als je je aanmeldt voor deze wachtlijst, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie en kortingen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

'When you are confident,
people become confident in you.'

Het proces

Hoe werkt het?

Nadat je een tijdslot hebt geboekt ontvang je een e-mail met de factuur.

Binnen 48 uur ontvang je een e-mail met daarin alle informatie, zoals het adres en de bevestiging, maar ook een stijlgids zodat je je kunt voorbereiden op je outfit.

Op de dag zelf ben je een uur voordat we gaan fotograferen welkom, zodat de visagiste met jouw haar en make-up aan de slag kan terwijl jij geniet van een kop thee of koffie en wat lekkers!

Na de fotosessie ontvang je binnen een week jouw online gallery waaruit je jouw 10 foto’s kunt selecteren. Vervolgens ga ik de foto’s bewerken en ontvang je binnen twee weken de foto’s.

De foto’s kun je inzetten waar je maar wilt. Op je Socials, als profielfoto, afdrukken voor in huis, voor jezelf houden enz.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Schrijf je in op de wachtlijst om als eerste een plekje te kunnen boeken mét een flinke korting. 

Als je je aanmeldt voor deze wachtlijst, krijg je ook regelmatig gratis tips, inspiratie en kortingen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Women like you don’t happen often. Never forget about how rare you are. “
– r.h. Sin

Veelgestelde vragen

Je krijgt een uitgebreide gids waarin allerlei tips staan over je kleding.

Stiekem besteld iedereen altijd meer foto’s. Een enkele foto kost 15 euro en hoe meer extra foto’s je wilt hebben, hoe meer korting je krijgt, tot een max. van 50% korting. Prijzen zijn incl. btw.

Bij mij thuis in Den Haag, gewoon in de keuken. Voor mooie portretten heb ik niet veel nodig, behalve mooi licht, een model en een achtergrond.

Absoluut, ik help je met poseren op een natuurlijke manier en geef je continue aanwijzingen voor het mooiste resultaat.

Binnen een week ontvang je een e-mail met daarin een link naar jouw online gallery. Hierin vind je de onbewerkte foto’s die je zelf kunt selecteren. Als je jouw favorieten hebt geselecteerd, kun je dat via de gallery aan mij laten weten. Ik ga de foto’s dan bewerken en verstuur ze binnen twee weken via WeTransfer naar je op.

‘You are the most valuable investment you will ever make.’