fbpx

Familie Marloes

"Dit resulteert in verrassend mooie impressies!"

De samenwerking met Frederique is erg prettig! Het contact verloopt soepel en ze geeft het gevoel dat niets teveel of te moeilijk is. Ze kan zich goed inleven in het al uitgewerkte concept en hier een realistische vertaling van maken. Dit resulteert in verrassend mooie impressies! Frederique is al vaak mijn redder in nood geweest! Ik kan altijd op haar bouwen en het vertrouwen hebben dat het goed komt.

Marisja Bijdevaate, Interieurontwerpster Blom Interieurs

Laagdrempelig en ontspannen

Erg blij met Fréderique als fotograaf op onze bruiloft. Fréderique's benadering is fijn laagdrempelig en ontspannen, wat toch de mooiste foto's oplevert. Ook erg fijn hoe je met ons hebt meegedacht bij het helaas slechte weer.

Arno en Anita,

Een ontspannen sfeer

Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

Siyes,

Ze neemt de tijd

Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

Pauline,

Een eigen stijl

Nadat Fréderique vorig jaar ons al prachtige foto's heeft bezorgd met de zwangerschaps- en newbornshoot van onze dochter was de keuze snel gemaakt om haar ook te vragen voor onze bruiloft. En weer is het resultaat top! Ze luistert naar wat wij mooi vinden en heeft een heel eigen stijl. Daarnaast is ze gewoon super leuk om er bij te hebben. Top fotografe!

Daniëlle & Durk,

Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

Rixt Geertsma, Stylab

Oog en passie voor haar vak

Fréderique is een enthousiaste vrouw die oog en passie heeft voor haar vak. Ze kan goed inschatten welke stijl bij jou als persoon past. Voor mijn bedrijf heeft Fréderique prachtige foto's gemaakt die compleet aansluiten bij de sfeer. die ik graag wil uitstralen. Wat ik een top bijkomstigheid vond is dat Fréderique gemoedelijk en gezellig is. We hebben veel gelachen waardoor de foto's ook heerlijk spontaan zijn geworden i.p.v. geposeerd. Nieuwe foto's voor jouw bedrijf? Fréderique is your girl!

Hanneke Schrijver, Zen je zot

Author
Fréderique
Date
5 March 2019