fbpx

Fotografie

Licht, sfeervol en natuurlijk

Studio

Fotografie

Op mijn zestiende ben ik begonnen met fotograferen, ik legde alles om mij heen vast. Alle mooie en bijzondere momenten die zowel ik, als mensen om mij heen meemaakten. Al snel ontdekte ik dat ik het liefste werk met mensen en daglicht. Dit ben ik gaan specialiseren tijdens mijn studie fotografie. Ik kan mijn eerste bruiloft nog goed herinneren, of de eerste newborn shoot. Wat een spanning, maar oh zo fantastisch! Ik werk hard voor een prachtig eindresultaat. Daar is meer voor nodig dan weten hoe je moet fotograferen. Iedereen vindt het spannend om voor de camera te staan en dan doe ik mijn uiterste best om jou op je gemak te laten voelen. Wil je toch meer weten over mijn werkwijze? Neem dan gerust contact op en ik leg het je uit.

Bruiloft pakketten

– klik op de balk voor meer informatie-

Bruiloftpakket - basic € 800,-
Inbegrepen:

Tijdens een kennismaking in een leuk café (ik trakteer) bespreken we al jullie wensen. Op de dag zelf zal ik 6 uur aanwezig zijn om alle bijzondere momenten vast te leggen. Binnen drie dagen ontvangen jullie de eerste vijf foto’s digitaal om alvast na te genieten en deze eventueel te delen op social media. In de daaropvolgende zes weken kunnen jullie een postbode verwachten met een pakketje. In dat pakketje zit een mini album van 15x15cm verpakt in een luxe bewaardoos. Naast het album ligt onder een satijnen gekleurd lint een usb stick met daarop jullie foto’s. Deze zijn professioneel bewerkt en geslecteerd tot ongeveer 250 foto’s. Hiermee kunnen jullie perfect van de dag nagenieten.

Bruiloftpakket - extra € 900,-
Inbegrepen:

Tijdens een kennismaking in een leuk café (ik trakteer) bespreken we al jullie wensen. Op de dag zelf zal ik 7 uur aanwezig zijn om alle bijzondere momenten vast te leggen. Binnen drie dagen ontvangen jullie de eerste vijf foto’s digitaal om alvast na te genieten en deze eventueel te delen op social media. In de daaropvolgende zes weken kunnen jullie een postbode verwachten met een pakketje. In dat pakketje zit een mini album van 15x15cm verpakt in een luxe bewaardoos. Naast het album ligt onder een satijnen gekleurd lint een usb stick met daarop jullie foto’s. Deze zijn professioneel bewerkt en geslecteerd tot ongeveer 250 foto’s. Hiermee kunnen jullie perfect van de dag nagenieten.

Bruiloftpakket - deluxe € 1000,-
Inbegrepen:

Tijdens een kennismaking in een leuk café (ik trakteer) bespreken we al jullie wensen. Op de dag zelf zal ik 8 uur aanwezig zijn om alle bijzondere momenten vast te leggen. Binnen drie dagen ontvangen jullie de eerste vijf foto’s digitaal om alvast na te genieten en deze eventueel te delen op social media. In de daaropvolgende zes weken kunnen jullie een postbode verwachten met een pakketje. In dat pakketje zit een mini album van 15x15cm verpakt in een luxe bewaardoos. Naast het album ligt onder een satijnen gekleurd lint een usb stick met daarop jullie foto’s. Deze zijn professioneel bewerkt en geslecteerd tot ongeveer 300 foto’s. Hiermee kunnen jullie perfect van de dag nagenieten.

Bruiloftpakket - premium € 1200,-
Inbegrepen:

Tijdens een kennismaking in een leuk café (ik trakteer) bespreken we al jullie wensen. Op de dag zelf zal ik 10 uur aanwezig zijn om alle bijzondere momenten vast te leggen. Binnen drie dagen ontvangen jullie de eerste vijf foto’s digitaal om alvast na te genieten en deze eventueel te delen op social media. In de daaropvolgende zes weken kunnen jullie een postbode verwachten met een pakketje. In dat pakketje zit een mini album van 15x15cm verpakt in een luxe bewaardoos. Naast het album ligt onder een satijnen gekleurd lint een usb stick met daarop jullie foto’s. Deze zijn professioneel bewerkt en geslecteerd tot ongeveer 350 foto’s. Hiermee kunnen jullie perfect van de dag nagenieten.

Portretten

Social media portretten

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en is je LinkedIn foto niet meer up-to-date? Of ben je een beginnend ondernemer en wil je graag mooie foto's van jezelf in een actieve setting? Op het strand, in een koffie café, in je interieur of achter je laptop? Boek bij mij een social media sessie en ik ga met jou
aan de slag om je zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten.

Social media portretten

– klik op de balk voor meer informatie-

Content fotografie om in te zetten voor jouw bedrijf € 399,- incl. 21% BTW

Ben je een startende ondernemer of heb je een goedlopend bedrijf? Boek dan nu een content fotosessie en we gaan samen aan de slag om jouw bedrijf beter te visualiseren. We zoeken naar de tofste plekken, zoals het strand, de duinen, een hip koffiecafé, botanische tuinen of misschien wel thuis achter je laptop. Van 10.00 – 14.00 gaan we op pad om de mooiste foto’s van jou te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Je levert een moodboard aan van ongeveer 20-30 inspirerende foto’s en aan de hand van dat moodboard gaan we aan de slag. Neem op de dag zelf vier tot vijf kledingsets mee om te kunnen wisselen. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 30 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Profielfoto geschikt voor online gebruik € 125,- incl. 21% BTW

Heb je een nieuwe profielfoto nodig die passend is bij jouw karakter of wat jij wilt uitstralen? Boek dan nu een portretsessie en we gaan samen aan de slag om een super toffe profielfoto van jou te maken. We zoeken naar de tofste plek, zoals het strand, de duinen, een hip koffiecafé, botanische tuinen of misschien wel thuis achter je laptop. We zijn ongeveer een uur op pad om de mooiste foto’s van jou te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Je levert een moodboard aan van ongeveer 5-15 inspirerende foto’s en aan de hand van dat moodboard gaan we aan de slag. Neem op de dag zelf een extra set kleding mee om te kunnen wisselen. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 10 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Een simpele headshot € 60,- incl. 21% BTW

Heb je een nieuwe profielfoto nodig die passend is bij jouw karakter of wat jij wilt uitstralen? Maar hoef je niet per sé in een hip koffiecafé met een muntthee op de foto? Boek dan nu een Headshot sessie en we gaan samen bij mij thuis aan de slag om jou super tof op de foto te zetten. We zijn ongeveer drie kwartier bezig om de mooiste foto’s van jou te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. De fotosessie vindt plaats bij mij thuis voor een witte of zwarte muur. Neem op de dag zelf een extra set kleding mee om te kunnen wisselen. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 6 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Liefde

Passie en liefde voor iedereen

Ik leg graag de liefde tussen jou en je dierbaren vast. Wil jij graag met je gezin op de foto? Of juist alleen met je partner? Boek dan nu een familiesessie of een coupleshoot.

Passie en liefde voor iedereen

– klik op de balk voor meer informatie-

Coupleshoot € 150,-

Ik leg graag de liefde tussen jou en je dierbaren vast. Wil jij graag met je partner op de foto? Boek dan nu een coupleshoot. We zoeken naar de tofste plek, zoals het strand, de duinen, botanische tuinen of misschien wel het bos. We zijn ongeveer een uur bezig om de tofste foto’s te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 25 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Familiesessie € 150,-

Ik leg graag de liefde tussen jou en je dierbaren vast. Wil jij graag met je gezin op de foto? Boek dan nu een familiesessie. We zoeken naar de tofste plek, zoals het strand, de duinen, botanische tuinen of misschien wel het bos. We zijn ongeveer een uur bezig om de tofste foto’s te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 10 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Gezin

Alles voor jullie gezin

Het vastleggen van een groeiend gezin vind ik altijd prachtig. Nieuw leven is onderweg en dat heeft zoveel mooie verschillende stadia. Zwangerschap, newborn en de viering van de eerste verjaardag in de vorm van een cakesmash. Er veranderd zoveel in de tussentijd en dat leg ik graag voor jullie vast.

Jullie gezin vereeuwigd

– klik op de balk voor meer informatie-

Zwangerschap € 150,-

Die dikke buik van jullie eerste, tweede of derde kindje (of misschien wel meer) is altijd de moeite waard om vastgelegd te worden. We zoeken naar de tofste plek, zoals het strand, de duinen, botanische tuinen of misschien wel het bos. We zijn ongeveer een uur bezig om de mooiste foto’s te maken.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 25 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Newborn € 150,-

Het fotograferen van jullie pasgeboren kindje vergt veel geduld en aandacht. Voor de mooiste foto’s kunnen we het beste binnen twee weken na de geboorte de fotosessie plannen. Fotografie vindt plaats bij jullie thuis, in de warme en vertrouwde omgeving en duurt ongeveer twee uur. Ik neem meerdere doeken en accessoires mee om te kunnen variëren en verschillende settings te creëren.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 15 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Cakesmash € 150,-

Deze vrolijke fotoshoot van jullie 1 jarige kindje is een ongedwongen manier om prachtige en spontane foto’s van hem of haar te maken. De locatie van de fotografie wordt in overleg bepaald. Bij de fotosessie wordt een prachtige taart en vrolijke versieringen gebruikt. Deze zijn bij de prijs inbegrepen en de kleuren zijn bespreekbaar. We zijn ongeveer één uur aan het fotograferen.

Na je aanvraag neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Direct na de fotosessie ontvang je de factuur en wanneer deze is betaald ontvang je binnen twee weken de door mij geselecteerde 25 foto’s digitaal via WeTransfer. Lijk dit jou super tof? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier voor een afspraak.

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Baby combi € 375,-

Weten jullie al dat jullie de zwangerschap, jullie pasgeboren kindje en de cakesmash willen laten fotograferen door mij? Dan kunnen jullie dit pakket met hoge korting aanschaffen. De fotosessies staan beschreven onder de kopjes zwangerschap, newborn en cakesmash. Jullie kunnen er voor kiezen om alles samen te bundelen in een album. Voor meer info kijk onder het kopje ‘albums’

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Digitale fotoalbums en prints

– klik op de balk voor meer informatie-

Trouwalbum deluxe € 300,-

Wat is er mooier dan jullie prachtige dag terugkijken in een professioneel vormgegeven fotoalbum? Op de kaft staan jullie namen gegraveerd en het wordt geleverd in een luxe bewaardoos. Het album heeft een mooi groot liggend formaat van 30x45cm. De omslag is van leer of linnen en is beschikbaar in verschillende kleuren. Het gehele album is van hoge kwaliteit en bevat 72 pagina’s.

TROUWALBUM PARENTS € 250,-

Jullie ouders zijn natuurlijk trots en willen jullie mooie dag graag delen met vrienden. In dit albumpakket krijgen jullie twee keer een ‘parent album’. De albums hebben een liggend formaat van 20x30cm en hebben een leren of linnen omslag. Deze albums kunnen jullie cadeau geven aan jullie ouders of andere familieleden. Als bedankje of gewoon om te laten zien hoe gek jullie op ze zijn.

Elk extra album (kopie) kost € 125,-

BABY ALBUM VANAF € 45,-

Wil je de gemaakte foto’s van jullie baby of zwangerschap graag gebundeld in een mooi vormgegeven fotoalbum? Dat kan! Standaard lever ik een een klein album van 15x15cm met een linnen omslag. Het album bevat 24 pagina’s maar is tegen meerprijs met meer pagina’s uit te breiden. Wil je liever een groter album? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Voor aanvullende vragen ben ik hier om te helpen.